Sexlegetøj Sexshop

Få ny inspiration til dit sexliv med sexlegetøj

Kender du fornemmelsen af, at parforholdet er kørt fast i en travl hverdag hvor samlivet og intimiteten er kørt fast i en trummerum? Altså, en trummerum, der ikke efterlader meget plads til nærhed. Hvis man kan nikke genkendende til dette, er man ikke alene. Flere og flere par oplever nemlig dette fænomen. Det findes der heldigvis en løsning på og en del af løsningen kan nemlig være, at man investerer i nyt og spændende sexlegetøj. For sexlegetøj kan nemlig være en medvirkende årsag til, at man som par finder tilbage til dengang alt var nyt og spændende. Dengang, hvor det var spændende at udfordre og ikke mindst udforske hinanden. På MakeLove Sexshop finder I alt til at sætte gang i sexlivet igen; parvibratorer, analplugs, prostatavibratorer, brystsmykker, sexlegetøj til fetish og et væld af andre og meget spændende sexlegetøj som I som par kan anvende til at finde sammen igen om det essentielle. Nemlig jer som par.

Salget af sexlegetøj til par er nærmest eksploderet de seneste 10 år, og det er der en rigtig god grund til. Dels er sexlegetøj af meget høj kvalitet blevet mere tilgængeligt og dels er sexlegetøj til par blevet ekstremt billigt og det er noget man hos MakeLove Sexshop har sat en ære i at gøre tilgængeligt for par: Billigt sexlegetøj af meget høj kvalitet.

Danmarks billigste sexshop er online

MakeLove Sexshop er som navnet siger en sexshop som er online på nettet og lige siden starten i sommeren 2017 har MakeLove udmærket sig ved at sælge ekstremt billigt sexlegetøj til, blandt andet, par som gerne vil have sat lidt ekstra fut i sexlivet. Nu kunne man jo forledes til at tro, at MakeLove Sexshop – fordi de er så billige – udelukkende sælger ukendte sexlegetøjsmærker. Sådan forholder det sig slet ikke for MakeLove lagerfører stort set alle kendte mærker af sexlegetøj. Der er bare den store forskel på MakeLove, at priserne er helt, helt anderledes end hos konkurrenterne. Primært i Aarhus og i Odense; MakeLoves sexlegetøj er billigst og sådan bliver det ved med at være for det er nemlig sexshoppen fra den københavnske vestegns metier.

Skal man være bange for billigt sexlegetøj? Der er mangen og megen snak om at billigt sexlegetøj kan være skadeligt for dig. En del af forklaringen skal angiveligt være, at billigt sexlegetøj indeholder ftalater fordi ftalater er billigt at anvende. Det har ingenting på sig. For det første er ftalater udelukkende anvendt i PVC (polyvinylklorid) som et blødgørende stof. Med rette: Førhen var det sådan, at sexlegetøj af PVC var tilsat den skadelige version af ftalater. Der er stadig ftalater i sexlegetøj af PVC, det er dog en version som kaldes for DMEP og som er godkendt af EU-kommissionen til brug i sexlegetøj. Mange mennesker er blevet påduttet den opfattelse, at alt sexlegetøj som indeholder naturgummi, silikone, TPR-plast også er blevet tilsat ftalater, og intet kan være mere forkert. Den sikre version af ftalater er KUN tilsat sexlegetøj af PVC og mere og mere sexlegetøj fremstilles i plastpolymere som TPR, TPS og andre plastarter. Så man skal ikke være bange for, at billigt sexlegetøj kan indeholde ftalater som er skadelige. Det har ganske enkelt ingen gang på jord.

Skal det så være sexlegetøj eller billigt sexlegetøj?

Der findes ikke noget enkelt svar på, om det skal være det ene eller det andet. Altså, om det skal være billigt sexlegetøj eller bare slet og ret sexlegetøj. Som hovedregel er billigt sexlegetøj nøjagtigt lige så godt som dyrere sexlegetøj. Den eneste forskel der i virkeligheden er på billigt sexlegetøj og så sexlegetøj er om det er et mindre kendt brand eller om det nu er mere kendt brand. Eksempler på kendte brands er: We-Vibe, LELO, Fun Factory, Fleshlight og Tenga. Eksempler på mindre kendte brands er f.eks.: WowYes, Ninor, MakeLove, Nalone, Leten mfl. Dette er naturligvis kun udpluk af sexlegetøj brands. Det er i denne situation vigtigt at tage i betragtning, at det altid bør være sexlegetøjets funktion, virkemåde og beskaffenhed som skal være den afgørende faktor, når man vælger sexlegetøj. Jo da, kendte brands er lækre, men som man siger i MakeLove Sexshop: Less is more!

Og sådan er det også indenfor valg af sexlegetøj. Besøg MakeLove Sexshop og find inspiration til jeres nye sexlegetøj.