Guide til pendellamper

pendellamperPendellamper er smukke, skønne og dekorative i dit hjem, og der findes et væld af muligheder. Er du fx til klassiske PH-lamper over stuebordet eller lignende, fast krogbelysning eller noget mere overdådigt som minder om en lysekrone eller en lampe i skrigende farver. Der findes helt sikkert noget for din smag. Her er en lille guide til din boligindretning med pendellamper.

Pendellamper i stuen

Pendellamper kan hænge i loftet i stuen over spisebordet eller sofabordet og forskønne hele rummet. De findes i moderne, funktionalistiske såvel som mere klassiske og detaljerige designs. Mulighederne er mange, og vælg dem med omhu, for de er prikken over i’et i boligindretningen og skal gerne se godt ud i helheden.

Pendellamper til læsning

Mange pendellamper kan fungere fint som hyggebelysning i en krog, og de kan også fås med en styrke, så du kan læse avis, bøger og magasiner. Find dem i enkelt eller mere detaljeret design med blomster og bølgende motiver i jugendstil. Det er både en skøn og hyggelig læselampe at have.

Pendellamper til børnene

En skøn og sjov pendellampe kan gøre underværker i børneværelset. Find et motiv, I kan lide, og et fantasifuldt udtryk i flere sjove farver, som understreger leg, kreativitet og barndom. Uanset, hvilken løsning, du er til, kan du finde et bredt udvalg af pendellamper hos eksperter og online. Køb dem fx hos Lampegiganten.