Har du brug for nye bilnøgler til din bil?

autolåseHar du mistet dine bilnøgler? Fortvivl ej. Autolåsesmeden står klar til at hjælpe dig døgnet rundt.

Der er mange af os, der har oplevet ikke at kunne finde vores bilnøgler og ofte i situationer, hvor vi har allermest travlt. Hvor vi enten er på vej på arbejde i sidste øjeblik, hvor vi skal hente børnene i børnehaven inden de lukker o. lign.

Det kan spare dig for mange penge med ekstra bilnøgler

Hos Autolåsesmeden anbefaler vi altid, at man har en ekstra reservenøgle til bilen liggende og gerne et sted i hjemmet, som man husker. Et nøgleskab, en bestemt skuffe o. lign. På den måde undgår du unødig stress og irritation. Hos Autolåsesmeden laver vi nye bilnøgler et snup tag, så du altid har en ekstra reservenøgle liggende derhjemme. Hvis du har den eller de eksisterende bilnøgler, kræver det ikke andet end en kopiering af den eksisterende. Hvis du modsat kommer ud for at miste den allersidste bilnøgle, som du har i bundtet, bliver omkostningerne for en ny bilnøgle en del højere. Derfor er det altid en god ide med en ekstra reservenøgle, da det både kan spare dig for en masse unødig stress men også en masse penge. Faktisk kan det koste op til 5.000 kroner og mere at få lavet en ny bilnøgle, hvis der ikke findes en eksisterende. Sådan er det i hvert fald på de traditionelle mærke-værksteder. Priserne hos os er en del lavere. Ring og hør nærmere.

Nye bilnøgler i en fart

Autolåsesmeden holder til i Skovlunde – ikke langt fra motorvejsindkørslen. Her har vi et drive in værksted med et stort tilknyttet lager, hvor vi ligger inde med stort set alle typer og modeller af bilnøgler. Her er du altid velkommen til at komme forbi og høre om det specifikke nøgleemne, som du har behov for, ligger på lager. Hvis det ikke er hjemme, bestiller vi det hjem. Da Autolåsesmeden har en tæt forbindelse med dygtige og effektive leverandører, tager det ofte ikke mere end en dag eller to – og så har vi dine nye bilnøgler klar til dig.

Hos Autolåsesmeden skærer vi alle typer bilnøgler

Derudover laver, skærer og koder vi alle typer af bilnøgler med hver deres specifikke funktioner. Vi har derfor både helt almindelige bilnøgler med det traditionelle nøglesværd, men vi laver også de nyere bilnøgler – bl.a. de der kaldes kreditkort nøgler. Det er bilnøgler uden selve nøglesværdet men blot et låsekort med en indlejret kode, som du stikker i bildøren. Desuden har vi bilnøgler med både fjernbetjening og startspærre. Derfor kan man også få lavet en af de nyere bilnøgler, hvis man er blevet træt af den gamle. Faktisk er det sådan at de gamle bilnøgler, hvor nøglesværdet stikker frit frem meget, hurtigere bliver slidt, fordi de er mere modtagelige for slitage. Derudover kan de gamle bilnøgler have tendens til at ridse eller bore hul i interiør eller tøj.

Nye bilnøgler og biloplukning døgnet rundt

Er du kommet i den situation, hvor du har låst dine bilnøgler inde i selve bilen eller har tabt dem på anden vis og oven i købet udenfor normale åbningstider, er der hos Autolåsesmeden hjælp at hente. Vi er nemlig en Autolåsesmed med døgnservice. Det vil sige, at du uanset tid på døgnet kan ringe til os, hvis du har brug for nye bilnøgler og en oplukning af din bil. Vi kommer også gerne derhen, hvor du er. Der kan nemlig være situationer, hvor det er umuligt for dig at komme til os bl.a. fordi, at du ikke kan køre din bil uden dine bilnøgler. Her kan vi kode nye bilnøgler på stedet eller lirke din bil op, hvis det er det, som du har behov for. Vi holder til i og omkring København og vil kunne være fremme på din destination indenfor ca. 30 minutter.

Autolåsesmeden en del af Københavns Låsesmed

Autolåsesmeden er en nyopstartet afdeling under Københavns Låsesmed. Alle vores ansatte er derfor erfarne låsesmede – hvad enten det handler om hjælp til din billås eller til dit hjem. Hos os er det vigtigt, at vi kan tilbyde vores kunder den bedste service for pengene. Også derfor gør vi meget ud af hele tiden at holde os udateret på de nyeste trends og teknikker indenfor autolåsebranchen. Derfor tager vi til tider til udlandet og lader os inspirere af, hvad der findes af forskellige nyere maskiner, metoder o. lign. Vi deltager ligeså i kurser, der kun gør os bedre og dygtigere for hver gang. På den måde kan du som vores kunde være sikker på, at du får den bedste service og fx bilnøgler, der er skåret med den største præcision, så de både passer perfekt og holder i lang tid.

Hvis du er interesseret i nye bilnøgler – hvad enten det er fordi, at du har mistet den sidste eller fordi du ønsker en ekstra reservenøgle, så ring til os med det samme.