Pladsproblemer? Lej plads på et lagerhotel

Hvis du har inventar og pladsproblemer på dit lager i din virksomhed så skulle du overveje os som din løsning til dit pladsproblem. Vi tilbyder opbevaring af dit inventar lige fra tunge produktionsmaskiner, til møbler, og kontorstole derfor kan du trygt bruge os som dit foretrukne lagerhotel.  Om det er mange ting eller blot nogle få ting du skal have flyttet til vores lagerhotel er underordnet da vi ikke finder noget for småt eller stort til at lagre.

Derudover har vi ingen tidsbegrænsning på hvor lang tid du må have dit inventar liggende, dog vil det være rart hvis du informerede os om hvor lang tid cirka du regner med at inventaret liggende. Vores priser afhænger helt og holdent af vægt, volume, inventarets art, samt tids behov.

lagerhotel

Også for privatkunder
Dog tilbyder vi vores service ikke kun for erhvervskunder men også for private som ønsker at opbevare nogle af deres gamle møbler og andet hvis man fx lige er flyttet sammen med en ny ægtefælle. Vi kan oprette en speciel lås og nøgle til dig, som kun du kan bruge hvis du ønsker dette. Samtidig kan du komme og hente dine ting lige når du har brug for det, hvad enten det er om eftermiddagen eller ved midnat så kan du uden kvaler komme og hente dit gods.  Du kan vælge imellem enten vores udendørs eller indendørs rum, den simple forskel består i at indendørs rummene er beskyttet mod regn, vind og vejr.

Udfyld vores formular online eller kom forbi og fortæl om dine behov så finder vi den rigtige pris til dig. Det eneste du skal gøre at medbringe et gyldigt billede ID, og hvis du kommer i forbindelse med erhvervsøjemed så tag en dokumentation for tilknytning til din virksomhed.