brystforstørrelse

Privathospital med ekspertise i brystforstørrelse

Hvis man overvejer at få lavet en brystforstørrelse, bør man overveje grundigt, hvor man skal have det gjort henne. Der er stor forskel på de privathospitaler, der udfører brystforstørrelser. Ikke alene er der forskel på, hvor meget erfaring de enkelte kirurger har, men der er også forskel på processerne på de enkelte privathospitaler – og derfor også hvor gode der til at følge patienterne til dørs i deres forløb.

Nygart Privathospital er garant for god behandling

Man kan opnå en masse fordele ved at vælge det rette privathospital, når man skal have udført en brystforstørrelse. Lige fra det første spade stik, som er en forundersøgelse, hvor en læge kortlægger situationen, er det vigtigt, at der bliver skabt tryghed og tillid mellem læge og patient. Der er ofte en stor grad af usikkerhed forbundet med plastikkirurgiske operationer fra patienternes side af, og derfor er det helt essentielt, at der så tidligt som muligt bliver skabt et godt forhold mellem læge og patient. Hvis man ved, at man får en god behandling af læger, der er kompetente, har man meget mere ro i sindet i forbindelse med udførelse af en brystforstørrelse.

Det er helt sikkert, at erfaringsgrundlaget er utrolig stort hos Nygart Privathospital. De udfører mere end 1.000 plastikkirurgiske operationer på årlig basis, så der er en stor mængde viden om både de kirurgiskfaglige elementer på privathospitalet, ligesom der er god erfaring med, hvordan patienterne skal behandles og følges gennem deres forløb, så de bliver sikret de bedst mulige forhold fra start til slut.

Nygart Privathospital bruger kun kvalitetsimplantater

Når man skal have udført en brystforstørrelse på Nygart Privathospital, kan man være sikker på, at de implantater, der bliver brugt, er af den bedste kvalitet. Det er meget vigtigt, at man får implantater, der er produceret på den rigtige måde. Nygart Privathospital benytter sig af implantater fra mærket, Mentor. De giver eksempelvis en livsvarig garanti på brud på implantaterne.

Skulle man være så uheldig, at implantaterne alligevel begynder at lække, vil man modtage et tilskud på op til 1.000 euro til en efterfølgende udskiftning af implantaterne. Dette er en service, der ikke alene skaber tryghed for patienten, fordi det indicerer, at kvaliteten er i orden – men det skaber også en forståelse af, at Nygart Privathospital ikke spiser deres patienterne af med det næstbedste.