Sådan tyverisikrer du dit hjem

Så er det tid til det første indlæg her på bloggen, og det skal i dag handle om, hvordan man sikrer sit hjem på bedst mulig vis. Her får du nemlig nogle gode råd fra en låsesmed i København.låsesmed

Sådan tyverisikrer du dit hjem

Med et gennemsnit på fire indbrud i timen i Danmark er risikoen for indbrud i private hjem desværre reel. Det er især i ferier og højtider, hvor tyvene har deres højsæson, men man kan også være uheldig i hverdagen. Uanset hvad er det en rigtig god ide at gøre, hvad man kan for at tyverisikre sin bolig, også selvom man har svært ved at forestille sig, at man skulle blive offer for et indbrud. Derfor får du her en række gode råd til tyverisikring fra en kyndig låsesmed:

  1. Sørg for at have de rigtige låse de rigtige steder. Her kan du se en oversigt over, hvilke låsesystemer der er sikkerhedsgodkendt og hvilke, man helst skal have udskiftet, hvis man har sådan et system.
  2. Udskift dine låsesystemer mindst hvert 10. år, da låsesystemer forældes og bliver nemmere at bryde op.
  3. Sørg for at hoveddøren slutter tæt til dørkarmen.
  4. Det er en god ide at have to låse på hoveddøren; en der låses indefra og en der låses udefra.
  5. Låse på terrassedøre og vinduer kan også være en rigtig god ide.
  6. Husk at udskifte låsen, når du overtager en ny bolig, hvis den ikke er blevet skiftet i forbindelse med flytningen.
  7. Få foretaget et sikkerhedstjek af din bolig af en professionel låsesmed.

Her kan du læse flere gode råd til en bedre sikring af din bolig. Det kan altid betale sig at gøre det så besværligt for tyvene at bryde ind i boligen som muligt, for måske giver de op på halvvejen.