Spots giver et elegant og rent design

Spots lamper lampegiganten

Spots har mange anvendelsesmuligheder

Flere og flere danskere får i øjeblikket øje på spots utrolige mange muligheder, og det er derfor, at det er blevet et mere og mere almindeligt syn rundt omkring i de danske hjem og haver. Det er blandt andet muligt at bruge spots i loftet, gulve, vægge, trappeopgange, køkkener, haver og mange, mange andre steder.

Ved at bruge spots får skaber du en moderne og spektakulær stemning, som kan give lidt ekstra liv i hjemmet og pifte haven lidt op på en fed og anderledes måde. Spots har altså en evne til at gøre det hele lidt mere moderne og festligt, men samtidig så er spots også meget diskrete i og med, at de ikke tager noget decideret blikfang, men kun skaber blikfang på andet. Dette er en klar fordel, hvis man ligesom jeg ikke er så meget til lamper, der står eller hænger alle vegne, og fylder rummet.

Køb spots med LED pærer

Hvis man har eller har haft spots, så har man måske oplevet, at det kan være lidt af en krig, når pæren går ud, og der skal skiftes ud med en ny en af slagsen. Det kan være lidt af en opgave, som kan være noget så besværlig, men hvis ikke lige har fået sat spotsene i således, at de er lige til at skifte ud. Men dette problem kan du hurtigt komme til livs, hvis du vælger af anvende LED spots i stedet for. LED pærer er helt fantastiske. Mange bruger halogenpærer i deres spots, og det er en rigtig dårlig idé, da disse skal skiftes ud regelmæssigt. En halogenpære brænder nemlig allerede ud efter 2 måneder, hvis den står tændt døgnets 24 timer. En LED pære derimod vil kunne lyse i hele 5½ år, hvis den også får lov til at være tændt hele døgnet. Det er altså en betragtelig forskel. Så med en LED pære vil du både bespare besværet ved regelmæssig udskiftning og spare en hel masse penge!

Jeg elsker lyset i min have og på mit badeværelse

Generelt er jeg bare vild med spots, som du nok allerede har fået på fornemmelse. Og det er også derfor, at jeg har valgt at have dem i mere eller mindre hele mit hjem. Men jeg er især glad for den stemning og det lys, som jeg har fået på mit badeværelse samt i min have ved brug af spots. Jeg har en mere eller mindre kvadratisk have, hvor jeg har valgt at placere spotsene i jorden hele vejen rundt i kanten af bedene. Og det er virkelig et lækkert syn om aftenen!

På mit badeværelse har jeg fået installeret spots, der giver mig mulighed for at skrue op og ned for lysstyrken. Og det kan virkelig give en romantisk og afslappende stemning, når man samtidig ligger i badekaret enten alene eller med sin partner.