TelemarketingCentret med Torben Larsen i spidsen

Torben Larsen TelemarketingCentret1Torben Larsen, der er stifter af TelemarketingCentret har i hele sin erhvervsmæssige karriere været fokuseret omkring salg, markedsføring og udvikling. I mere end 10 år har Torben Larsen fra TelemarketingCentret beskæftiget sig med alle typer af opgaver indenfor disse felter. Torben Larsen fra TelemarketingCentret har i den første del af sin erhvervsmæssige karriere arbejdet med adskillige mærkevarer, som udelukkende har været via detailkæder.

Efter 10 store år får Torben Larsen fra TelemarketingCentret trang til at søge nye udfordringer, og reklamebranchen bliver en ny start i hans liv. I løbet af hans karriere i reklamebranchen beskæftiger Torben Larsen fra TelemarketingCentret sig med btb salg indenfor telemarketing og mødebooking igennem 10 år, og har derfra en indgående kendskab til, hvad der skal til for at skabe succes.

Gennem disse år har Torben Larsen fra TelemarketingCentret således oparbejdet stor erfaring, der har givet ham en stor baggrundsviden og faglige kompetencer i, hvad det vil sige at drive virksomhed. Torben Larsen har derfor med stor succes skabt TelemarketingCentret, der har eksisteret på det danske marked siden 2001. TelemarketingCentret operere bredt inden for telemarketing, men har også stærke kompetencer indenfor mødebooking, datasalg, kurser, inbound, lead generering og andre call center opgaver.

Torben Larsen og TelemarketingCentret kan hjælpe din virksomhed med at genvinde succes

Hvad enten din virksomhed har brug for at skabe mersalg, booke salgsmøder eller andet, så kan TelemarketingCentret være den rette partner, der har hjulpet adskillige virksomheder både store som små med at genvinde succes på markedet. Torben Larsen har sammen med TelemarketingCentret til i dag leveret mere end 93.000 salgsmøder samt håndteret omtrent 180.000 indgående kundekald på deres inbound anlæg, der uden tvivl viser, hvor godt et stykke arbejde de har levereret for adskillige kunder. For Torben Larsen fra TelemarketingCentret gælder det ikke kun at skabe succes, men også sørge for at kunden får vedvarende succes, som er hele drivkraften bag virksomhedens arbejde.

Torben Larsen fra TelemarketingCentret har skabt et team af erfarne og engagerede medarbejdere, der er klædt på til at løse enhver opgave uanset hvilken branche eller til hvilket formål. Medarbejderudvikling er altid i højsædet hos virksomheden, hvorfor Torben Larsen fra TelemarketingCentret løbende sikre relevant træning, så medarbejderne besidder et højt kompetenceniveau. Torben Larsen er selv typen, der er drevet af nysgerrighed og trangen til at udvikle sig, hvorfor han også ser at hans begejstring det smitter af på hans medarbejdere.

Få flere leads og mersalg med Torben Larsen og TelemarketingCentret

Din virksomhed kan trygt få gavn af de mange muligheder Torben Larsen og TelemarketingCentret har at byde på. Med den store erfaring medarbejderne og Torben Larsen fra TelemarketingCentret har, ved de nøjagtig, hvordan din virksomhed får boostet salget. Vejen frem til at skaffe potentielle kunder udspringer af at finde de rette leads, som Torben Larsen og TelemarketingCentret professionelt kan hjælpe dig med. Leadgenerering kan laves på mange måder, som eksempelvis kan være i form af at skaffe nye kundeemner eller derimod at opbygge en database, der kan bruges til udsendelse af nyhedsbreve, hvor det gælder om at gøre opmærksom på sin virksomhed og sit produkt. Ifølge Torben Larsen fra TelemarketingCentret er en måde at skaffe leads er igennem dedikerede landing sider, hvor hensigten er, at den besøgende indtaster oplysninger som telefonnummer og e-mail adresse. På den måde kan virksomheden være i stand til at nå ud til kunden, som er en forudsætning for at skabe en god kunderelation.

Torben Larsen og TelemarketingCentret står klar til at hjælpe dig med at skaffe relevante leads til din virksomhed. Er du interesseret i at høre mere omkring, hvordan din virksomhed kan få flere leads og skabe mersalg, så kan du kontakte Torben Larsen og TelemarketingCentret.